Tel: +36 1 258 5816 | Address: 14. Összekötő Street, Budapest, Hungary, 1173  | Open: Mo-Fr:7:00-17:00 | E-mail: info@modeart.hu

Shopfitting, production and distribution

Home Vitrin gyártás

Vitrin gyártás egyedi igények alapján

E-mail Print PDF

A vitrin az egyik legpraktikusabb és legmutatósabb eszköz áruinak bemutatására. Az üvegfelületek mögötti termékek akár több oldalról is megtekinthetők anélkül, hogy ki kellene venni őket a helyükről. Ezért főként kisebb, értékes tárgyak kerülnek a vitrin polcaira. Azonban ezek a termékek is merőben eltérőek lehetnek. Az ékszerek és órák teljesen más vitrint igényelnek, mint a könyvritkaságok, a parfümök vagy a műtárgyak, ezért érdemes az egyedi vitrin gyártás mellett döntenie.

 

Vitrin gyártás múzeumok számára

Egy vitrin nem csupán üzleti céllal használható fel. Partnereink között több múzeum is megtalálható. Esetükben elvárás a tökéletes minőség, hiszen a gyakran kimagasló értékkel bíró műtárgyakat és tárgyi emlékeket eredeti állapotukban kell megőrizni. Készítettünk már tökéletesen pormentesen záró vitrint, amely semmiféle kipárolgást nem bocsát ki, ezáltal pedig nem károsítja a benne tárolt műtárgyakat. Számtalan különleges igény merülhet fel, amelyeknek szinte kivétel nélkül eleget tudunk tenni. Bátran forduljon hozzánk kéréseivel!

Miben jobb a vitrin?

Az üveges vitrineknél csak kevés esztétikusabb megoldást talál üzletébe. Az átlátszó vitrinek nem vonják el a figyelmet a termékről, és optikailag növelik a teret is. Kisebb üzletekben kiválóan alkalmazhatóak, hiszen átláthatóvá teszik a helyiséget, míg nagyobb üzletekben igazán elegáns, modern hatást keltenek.

Az üvegfelületek megvilágítása olyan lehetőség, amellyel vétek lenne nem élni. Az üvegpolcok átengedik a fényt, így a lejjebb elhelyezkedő termékek is gyönyörű, szórt fényben pompázhatnak. A korszerű LED-világítás ráadásul alig növeli a villanyszámlát.

Sokan ódzkodnak a nagy üvegfelületektől, mert attól tartanak, hogy ezek takarítása rengeteg időt fog felemészteni. Valóban szükséges a rendszeres takarítás, de ez igaz a klasszikus szekrények esetében is. Ráadásul ma már olyan speciális üvegtisztítók is kaphatók, amelyek jó ideig távol tartják a szennyeződéseket, és a takarítás után sem hagynak csíkokat.

Hogyan készül a vitrin?

A legfontosabb lépés mindenképpen a vitrin rendeltetésének pontos meghatározása. Ez alapján szabhatók meg az egyéb tulajdonságok, mint a méret, a forma, a szín vagy a polcok száma. Mindezekben tökéletesen alkalmazkodunk az igényeihez.

A vitrin gyártás előtt háromdimenziós látványtervet, majd ezek alapján kiviteli tervet készítünk. A látványtervezés a vitrin megrendelése esetén díjmentes. Amennyiben megfelelnek Önnek a tervek, gyártóközpontunkban nekikezdünk a munkának.

A megrendeléstől függően különféle anyagokat alkalmazhatunk a vitrin gyártás alkalmával. Főként üveggel, tükörrel és bútorlappal dolgozunk. A különösen értékes cikkekhez érdemes biztonsági üveget kérnie. A vitrin gerincét egy speciális alumíniumprofil adja, ez tartja az állítható magasságú polcokat. Az anyagok professzionális megmunkáláshoz a legkorszerűbb gépek állnak rendelkezésünkre.

Last Updated ( Monday, 21 September 2015 15:15 )