Telefon: +36 1 258 5816 | Cím: 1173 Budapest, Összekötő utca 14. | Nyitva: H-P:7-17 óráig | E-mail: info@modeart.hu

Üzletberendezés gyártás és forgalmazás

Főoldal Fémbútor

Fémbútor Önre szabva

E-mail Nyomtatás PDF

A fémbútor kiváló választás olyan helyekre, ahol egyrészt szükséges a jó megjelenés, másrészt a bútoroknak gyakran ipari szintű igénybevételnek kell ellenállniuk. Kiváló tulajdonságaik és főként tartósságuk miatt döntenek sokan a fémek mellett. A megmunkálástól és az alapanyagtól függően rengeteg különböző típusú fémbútor készíthető. Megtervezzük, és legyártjuk Önnek a bútort, amely tökéletesen megfelel elvárásainak, és eleget tesz az összes, vele szemben támasztott követelménynek.

Hol jöhet jól fémbútor?

Széles körben alkalmazható a fémbútor, hiszen számtalan felhasználási lehetősége kínálkozik. Leggyakrabban a különböző típusú üzletek berendezéseként, a vendéglátás területén, irodákban és műhelyekben találkozni velük. Ezek azok a helyek, ahol a más anyagokból készült bútorok hamar elhasználódhatnak, ezért kiemelt szerep jut a tartósságnak.

Ahol polcokra, szekrényekre, padokra vagy állványrendszerekre van szükség, a fémbútor a legjobb döntés. A fém jól bírja a nagy terhelést, ezért raktárakban, magánlakások tárolásra használt helyiségeiben, pincékben is jó szolgálatot tesz. Ilyenkor főként acél adja a fémbútor alapanyagát.

Bizonyos helyzetekben az esztétikum legalább annyira nagy jelentőséggel bír, mint a praktikum. Ezek tipikusan a fémből készült berendezési tárgyakra vonatkoznak, amelyek jó ideje fontos részét képezik a különböző stílusú enteriőröknek. A lakberendezők újra és újra felfedezik a fémet, így nemcsak kávézókban, éttermekben és hotelekben, hanem családi házakban is szinte mindig jelen van egy-egy fémbútor.

A különféle stílusokhoz más és más fémbútor illik. A mediterrán hangulat megteremtésében a réz és a bronz játszik nagy szerepet. A szintén népszerű skandináv stílus szívesen használ hideg fényű vagy fehérre festett fémeket. A modern megjelenéshez a rozsdamentes felületek passzolnak, a klasszikus külsőt előnyben részesítők inkább a bronzárnyalatokat kedvelik.

Hogyan készítjük el fémbútorait?

Dolgozhatunk az Ön által hozott tervek szerint, de akár az Ön elképzelései szerint mi is megtervezhetjük az egyedi fémbútort. A tervezés részeként háromdimenziós látványtervet alkotunk, így több nézetből megtekintheti a bútort már a gyártás előtt. Ezt követően készítjük el a kiviteli terveket, amelyek alapján szakképzett kollégáink a legkorszerűbb gépekkel felszerelt műhelyünkben gyártják le a bútort.

A fém egyik előnyös tulajdonsága, hogy porfestéssel is színezhető. Az megfelelő árnyalatot kiválaszthatja a RAL-színskáláról. A szinterezés közben létrejövő felület tökéletesen egyenletes fedést biztosít. További előny, hogy a porfestett fémbútor könnyen tisztítható.

Az általunk készített bútorok minőségére garancia az ISO 9001 szabvány szerinti munka és a TÜV CERT eljárás alkalmazása. Termékeink minőségéről személyesen is megbizonyosodhat bemutatótermünkben. Kérje személyre szabott ajánlatunkat egyedi fémbútor tervezésére és gyártására!

Módosítás: ( 2015. szeptember 21. hétfő, 15:05 )