Telefon: +36 1 258 5816 | Cím: 1173 Budapest, Összekötő utca 14. | Nyitva: H-P:7-17 óráig | E-mail: info@modeart.hu

Üzletberendezés gyártás és forgalmazás

Főoldal Bérmunka

Bérmunka

E-mail Nyomtatás PDF

Fémmegmunkálás – garantált minőség kedvező áron!

Lézervágás, élhajlítás, hegesztés? Számunkra nem jelent problémát: cégünk örömmel vállal minden típusú fémmegmunkálási feladatot, lemezmegmunkálást. Olvasson tovább, ha érdekli, pontosan milyen szolgáltatásokat kínálunk!

A legkorszerűbb anyagmegmunkáló technológiánkkal – CNC vezérelt vízvágás és lézervágás, különböző fémmegmunkálás, lemezdarabolás, -hajlítás – kiváló lehetőséget biztosítunk tervezők, termékfejlesztők számára prototípusgyártásra, nullszéria és nagy volumenű szériagyártásra is.

Várjuk megrendelését alapanyag biztosításával vagy hozott alapanyagból a fémmegmunkálás alábbi területein:

  • Lemezmegmunkálás (lemezdarabolás, lemez élhajlítás, hegesztés)
  • Lézervágás
  • Vízsugaras vágás
  • Színterezés
  • Csőhajlítás
  • Hegesztés

Fémmegmunkálás professzionális eszközökkel

Központunkban a legmagasabb fokú szakszerűséggel, valamint a legkorszerűbb gépekkel végezzük a fémmegmunkálás különféle feladatait. A számítógép-vezérelt eszközök olyan pontosságot tesznek lehetővé, amely korábban elérhetetlen volt. A modern technológiának hála mind a munkafolyamatok sebessége, mind az általunk elkészített termékek minősége jelentősen megnőtt. Tapasztalt munkatársaink rendelkeznek a gépek szakszerű működtetéséhez elengedhetetlen tudással és anyagismerettel.

Egyedülálló gépparkunkban megtalálható minden, amire szükség lehet a fémmegmunkálás alkalmával: vízsugaras és lézervágók, marógép, lemezvágó és -hajlító, ipari felhasználásra szánt hegesztők. A szinterezéshez GEMA szórópisztolyokat használunk. A fémmegmunkálás még sosem volt olyan egyszerű és praktikus, mint napjainkban – hála a rendelkezésünkre álló, rendkívül korszerű eszközöknek.

CNC marás fára

Cégtáblát vagy díszített fabútort, fa berendezési tárgyakat szeretne? Ez esetben is nyugodt lélekkel kereshet minket! A fémmegmunkálás mellett fával is dolgozunk. Műhelyünkből számtalan üzletberendezés kerül ki, amelyekhez természetesen faanyagot, faforgácslapokat és MDF-paneleket is használunk. Így szükségszerű, hogy értsünk a famunkák elvégzéshez is. Marógépünkkel fafelületekre is felvihetjük a kiválasztott mintákat. Számítógéppel vezérelt marógépünknek hála lényegében bármilyen egyedi mintát létre tudunk hozni és fel tudunk vinni a választott felületre. Ezzel is igazodunk az Ön igényeihez, hiszen alapelvünk, hogy a megrendelő elvárásai a legfontosabbak.

Porfestés széles színválasztékkal

Elkészült a választott fém- vagy fa terméke, ám úgy érzi, valami még hiányzik? Nálunk a fémmegmunkálás nem ér véget a sorjázással, nagy gondot fordítunk a felületkezelésre is. Az elkészített fémelemeket szinterezéssel a kért árnyalatra festhetjük. Választhat a RAL-skála színei közül, de kérésére extra színeket is használhatunk. Az általunk használt festék időtálló; minősége rendkívül jó és minden körülmények között megfelel vásárlóink céljainak.

Gyártóbázisunk fémbútor és szinte tetszőleges termékek ipari előállítására alkalmas. 2003 óta ISO 9001: 2000 szerinti minőségirányítási rendszerben dolgozunk TÜV CERT eljárás alapján.

Válasszon minket a fémmegmunkálás területén is!

Módosítás: ( 2016. május 12. csütörtök, 13:17 )