Telefon: +36 1 258 5816 | Cím: 1173 Budapest, Összekötő utca 14. | Nyitva: H-P:7-17 óráig | E-mail: info@modeart.hu

Üzletberendezés gyártás és forgalmazás

Lemezmegmunkálás 
Főoldal Lemezhajlítás

Lemezhajlítás

E-mail Nyomtatás PDF

Különösen rugalmas, erős alkatrészre van szüksége? – Ilyenkor jön jól a lemezhajlítás!

A lemezmegmunkálás egyik legfontosabb része a hajlítás, amelyet azonban kézi szerszámokkal nem lehet tökéletesen kivitelezni. Körülményes, időigényes metódus lévén jobb ma már a korszerű technológiai eszközökre bízni az ilyen nehéz feladatokat; cégünk pedig rendelkezik mindazokkal a gépekkel, amelyekre szükség lehet a lemezmegmunkálás területén. Számítógép-vezérelt hajlítónk segítségével megoldható, hogy pontosan a kívánt eredményt kapja. A rádiuszok, hajlítási szögek megadása után a gép teljes precizitással végzi el a munkát, létrehozva pontosan azt a darabot, amit megrendelőnk szeretett volna.

Lemezmegmunkálás biztos tudással

Szükség van azonban a lemezmegmunkálás terén felkészült szakemberre is, aki tisztában van a lemez tulajdonságaival, és képes szakszerűen kezelni a hajlítógépet. Mert a lemezmegmunkálás nemcsak nyers erőt igényel, hanem gondos tervezést és hozzáértést is. Bizonyos munkafolyamatokat, mint például a pontos paraméterek kiválasztását vagy a megfelelő adatok betáplálását, nem lehet a számítógépre bízni, amennyiben igazán professzionális munkát szeretnénk kiadni a kezeink közül. A mi szakembereink minden körülmények között felkészülten, magas színvonalon végzik a munkájukat – vásárlóink legnagyobb megelégedésére.

Eszközeink továbbá mindig szakmai felügyelet alatt működnek, az emberi tényezőt sosem zárjuk ki a gyártási folyamatból.

Tisztában kell lenni azzal, hogyan változnak az anyag jellemzői a lemezmegmunkálás során. A hajlítás belső erőket generál a lemezben. A küldő oldal megnyúlik, a belső oldal zömítődik, ami húzó-, illetve nyomófeszültségeket hoz létre. A kész munkadarab a hajlítás után a feszültségek hatására kissé „visszaáll”. Ezeket mind figyelembe kell venni a lemezhajlítás közben, hogy az eredmény megfeleljen az igényeknek. Egy igazán jól elkészített hajlított lemez pont olyan stabil és ellenálló, mint a hajlítás előtt, vagy még jobb, feladatát pedig tökéletesen képes ellátni hosszú időn keresztül.

A lemezmegmunkálás profi eszköze – AMADA HFT 80-20

A lemezhajlítás terén piacvezető AMADA termékét használjuk, amely gyors és költséghatékony munkát tesz lehetővé. Ez érezhető árszabásunkon is. A korszerű, nagyteljesítményű, komputer-vezérelt hidraulikus lemezhajlítók több módszerrel, több formában is képesek a lemezmegmunkálásra, és teljes mértékben programozhatóak az igényeknek megfelelően. Ezért aztán nem túlzás kijelenteni: a lemezhajlító rugalmas felhasználása számtalan lehetőséget kínál ügyfeleink számára. Csak meg kell álmodnia, mi pedig elkészítjük.

A japán AMADA cég nagy hangsúlyt fektet az innovációra. Termékei világszerte híresek kiváló minőségükről és strapabíró kivitelükről. Az 1940-es évek vége óta foglalkoznak lemezmegmunkálással, így joggal nevezhetjük őket az egyik legtapasztaltabb vállalatnak ezen a területen. Gépeiket folyamatosan fejlesztik, amelyek frissen szabadalmaztatott technológiát alkalmaznak a lemezmegmunkálás során. A korszerű eszköz segítségével készíthetünk egyedi termékeket, de a gép bírja a szériagyártással járó terhelést is.

AMADA lemezmegmunkálás

Lemezmegmunkálás hozott anyagból is

Saját alapanyagból dolgozna? Csupán álmai bútorának tervrajzaival rendelkezik? Nincs meg a kapacitása a prototípus elkészítéséhez sem? Nem probléma: cégünkre minden helyzetben számíthat!

Beszerezhetjük Ön helyett a lemezeket, de lehetőséget biztosítunk hozott anyag megmunkálására is. Megbízhat minket a tervei alapján készült prototípus legyártásával. Ha elégedett az eredménnyel, megoldjuk a nullszériás gyártást is. Mindent az Ön igényei szerint tervezünk és szervezünk meg, hogy pontosan azt a terméket kapja, amire vágyik.

A rendelés leadása előtt, kérjük, vegye figyelembe, hogy a műhelyünkben található HFT 80-20-as lemezhajlítóval legfeljebb 6 mm-es vastagságig hajthatók a lemezek. A maximális hajlítási hossz 2500 mm. Jelenleg sajnos a fentebb feltűntetett méreteken túl nem tudunk segítségére lenni.

Módosítás: ( 2016. május 12. csütörtök, 13:22 )