Telefon: +36 1 258 5816 | Cím: 1173 Budapest, Összekötő utca 14. | Nyitva: H-P:7-17 óráig | E-mail: info@modeart.hu

Üzletberendezés gyártás és forgalmazás

Főoldal Próbababa

Próbababa – ruházati üzletek kötelező kelléke

E-mail Nyomtatás PDF

Szinte elképzelhetetlen, hogy egy ruházati termékeket árusító üzlet kirakatában ne álljon legalább egy próbababa. A ruhadarabok bemutatására alkalmas lehet a vállfa is, ám a vevők becsalogatásához elengedhetetlen egy ízlésesen felöltöztetett próbababa hívogatása. Az üzletben is felállíthatók a próbababák, amelyekkel felhívhatja a figyelmet a kiválasztott ruhadarabokra.

Próbababa típusok

Választékunkban szinte minden típusú próbababa elérhető. Talál nálunk egész alakos, illetve fejnélküli babákat, torzókat, valamint szabóbabákat is. A megfelelő termék kiválasztásához érdemes figyelembe vennie, hogy milyen típusú ruhadarabokba kívánja öltöztetni a babákat. A torzók és a szabóbabák kevesebb helyett foglalnak, ám végtagok nélkül érkeznek, így nem alkalmasak minden ruhadarab bemutatására. Kínálunk férfi, női és gyermek babákat, sőt terhes babát is rendelhet tőlünk.

Minden nálunk kapható próbababa minőségi anyagokból készült, ennek köszönhetően termékeink kifejezetten tartósak. A babák esetében kifejezetten fontos a könnyű öltöztethetőség. Babáink ennek a kritériumnak is megfelelnek. Ha nálunk vásárol, nemcsak mutatós, hanem praktikus babákhoz jut.

Néhány tanács a próbababa előnyeinek kiaknázáshoz

A próbababa az üzlet, illetve a kirakat legszebb dísze lehet, ha megfelelően használják. A baba ízléses felöltöztetéséhez nyilvánvalóan szükség van némi szépérzékre, ám ennek biztosan birtokában van. A sikerhez azonban érdemes lehet megfogadnia az alábbi tanácsokat.

Öltöztesse gyakran!

Nem árt, ha rendszeresen átöltözteti a babákat. A próbababa legfontosabb feladata, hogy bemutassa az üzlet kínálatát. A vásárlók szeretik a babákon is szemügyre venni a ruhákat, hiszen így sokkal valósághűbb képet kaphatnak arról, hogy rajtuk hogyan fognak állni. A babákkal egyszerűen kiemelheti akciós termékeit a kínálatból.

Tegye a megfelelő helyre!

A kirakat berendezésének állandó tagja a próbababa, de az üzlethelyiségben is nagy hasznát veheti. Helyezze központi, jól látható területre! Mindenképpen vigyázzon arra, hogy a próbababa ne kerüljön a vásárlók útjába, és véletlenül se boríthassák fel!

Irányítsa rá a reflektort!

A lámpákkal együtt a figyelmet is a babákra irányíthatja. A megfelelő fényviszonyok között a baba és a ruhák vonalai is még előnyösebbek lesznek. Az ügyes megvilágítással a próbababa által viselt ruhák kelendőbbek lesznek. Színes lámpákkal különösen izgalmas hatást érhet el.

Módosítás: ( 2015. szeptember 21. hétfő, 15:08 )