Telefon: +36 1 258 5816 | Cím: 1173 Budapest, Összekötő utca 14. | Nyitva: H-P:7-17 óráig | E-mail: info@modeart.hu

Üzletberendezés gyártás és forgalmazás

Főoldal Üzletberendezés
E-mail Nyomtatás PDF

Üzletberendezés

Üzletet, irodát vagy akár magánlakást rendezne be egyedi tervezésű, korszerű bútorokkal és kiegészítőkkel? Nem kell tovább keresnie: Mode Art csak Önre várt!

Huszonöt éve vagyunk jelen az üzletberendezés világában. Ennyi idő alatt sikerült elég tapasztalatot összegyűjtenünk ahhoz, hogy ügyfeleink minden igényét képesek legyünk kielégíteni ezen a területen.

Tudás, stílus, tapasztalat. Nálunk mind megtalálja!

Egy üzlethelyiség berendezése nagyon komoly, összetett feladat. Hiszen mik a legfontosabb céljaink? Egyedi megjelenés, jó minőségű, tartós bútorok, kreatív helykihasználás – mindez lehetőleg kedvező áron, gazdaságos megvalósítással.

Ennyi tényezőt összehangolni nem egyszerű: teljesen érthető, ha Önnek esetleg segítségre van szüksége hozzá. A mi cégünk éppen az ilyen jelentős kihívások megoldására született: azért vagyunk, hogy segítsünk megvalósítani vásárlóink elképzeléseit.

Hogyan fogjon hozzá? Segítünk…

 • …megtervezni, lemodellezni leendő üzlethelyiségét! Önnek elég az alaprajzot eljuttatnia hozzánk, mi kiszámítjuk a legoptimálisabb helykihasználást, és felvázoljuk a legideálisabb elrendezést, amellyel lenyűgözheti majd vásárlóit – anélkül, hogy a dolgozók munkáját akadályozná a túlzsúfolt berendezés.
 • …hogy el tudja képzelni a berendezést! A belsőépítészeti terv keretében készítünk látványterveket és elemzéseket üzletének új arculatáról.
 • …berendezni üzletét típusbútorainkkal, vagy egyedi üzletberendezéssel, akár rövid határidőre! Megtervezzük Ön helyett bútorait, de készen kapott tervekből is dolgozhatunk, igény szerint.
 • …elkészíteni saját tervezésű, különleges és unikális bútorait, berendezéseit! A prototípus elkészítésétől kezdve a szériagyártásig képesek vagyunk előállítani a nálunk megrendelt termékeket.
 • …a helyszínen összeállítani a megrendelt és legyártott üzletberendezéseket!

Professzionális csapatunk formatervezőkből, építészekből és mérnökökből áll, akik egyesítik erőiket, hogy mindig a legjobb minőségű tárgyakat és bútorokat adják ki kezeik közül. Forduljon bátran szakembereinkhez, és mindig kérdezzen nyugodtan – hiszen fő célunk, hogy megvalósítsuk az álmait!

Bútoraink és egyéb üzletberendezéseink

Üzletberendezési rendszereinken túl kiegészítők, állványok, vitrinek, próbababák és fémbútorok széles választékát is kínáljuk kedves ügyfeleink számára.

 • Oszlopos rendszerek: falra szerelhető, többnyire porfestett vagy rozsdamentes acélból készült, moduláris csövek vagy zártszelvények, melyek tartó-, illetve akasztó funkciókat is tökéletesen ellátnak. Polcok, vállfasorok vagy egyéb, az üzlet profilja által meghatározott tárolóegységek kialakításához ideálisak.
 • Paneles rendszerek: ezek is falra applikálható, egymás mellé sorolható tárolóegységek, amelyek tökéletesek ruhafogasok, vitrinek, polcok elhelyezéséhez. Alapanyaguk általában fém és/vagy laminált faforgácslap, esetleg MDF. Minden elem külön porfestéséhez széles színskála áll rendelkezésre.
 • Kiegészítők: falra telepíthető kiegészítők nagy számát forgalmazzuk. Találhat nálunk akasztókat, polcokat, konfekciócsöveket és cipőbemutatót, illetve minden létező speciális terméktartót. Célunk, hogy minden üzlethelyiség megtalálja a neki legjobban megfelelő elemeket és kiegészítőket.
 • Sztenderek: állványaink, talajra állított terméktárolóink a legjobb minőségű rozsdamentes acélból készülnek, teherbírásuk jelentős és hosszú időtartamra gyártjuk őket.
 • Pultok, vitrinek: stabil, masszív, ugyanakkor elegáns vitrinekkel és pultokkal szolgálhatunk vásárlóinknak. Mindenki megtalálhatja a saját üzlethelyiségéhez legjobban illő stílusú és hangulatú termékeket; vagy tervezhet saját pultot, illetve természetesen rendelhet is tőlünk egyedi terveket.
 • Próbababák: amennyiben üzlete ruházati termékeket forgalmaz, feltétlenül rendelnie kell néhányat az általunk készített minőségi, anatómiailag hiteles, ízléses próbababákból! Egészalakos, fejnélküli valamint torzóbabákat is gyártunk, továbbá kialakításukban az előző kettő között elhelyezkedő szabóbabákat.
 • Fémbútorok: az üzletberendezés egyik leglényegesebb elemét képezik a hétköznapi használatra készült tárgyak, bútorok, mint például a székek és asztalok. Termékeink jól bírják a terhelést, kiváló acél vagy alumínium alapanyaguknak köszönhetően erősek és időtállóak. Egy üzlethelyiség berendezéseinek megtervezésekor mindig figyelembe vesszük az adott szoba kialakítását, hangulatát. Egyedi tervezésű bútorokat is gyártunk és forgalmazunk.

Vessen egy pillantást teljes üzletberendezés kínálatunkra, és válassza ki az önnek legjobban tetsző termékeket!


Oszlopos Üzletberendezés Rendszerek

Titan Fix oszlopos üzletberendezés rendszer Oszlopos üzletberendezés rendszer - Titan Elvys üzletberendezés
Omega üzletberendezés rendszer Ro berendezés Fantasy rendszer
     
 

Paneles Üzletberendezés Rendszerek

Lime paneles rendszer Lo-cost paneles üzletberendezés rendszer Xana üzletberendezés rendszer
Domino rendszer Quadro üzletberendezés  
     
 
Módosítás: ( 2017. szeptember 15. péntek, 11:18 )